Provsvaren har äntligen kommit

Godmorgon finisar! Hur mår ni?

Jag och Vincent tog morgon redan vid halv 6, han fick välling i sängen då han inte vaknade för mat på hela natten! Sedan gick vi upp och drog fram alla leksaker, jag tog mig en kopp kaffe och sedan satte vi igång baby bolibompa. Det som är så himla skönt med Vincent är att han bryr sig inte ett dugg om tvn, han tittar kanske max 5 minuter och sedan tröttnar han. Men något han älskar är musik så vi brukar alltid ha igång lite musik för honom och då dansar han järnet! Något han dock aldrig vill är att sitta i knät men idag tog han med sig en leksak och kröp upp i knät på mig och satt helt still. Ja det varade kanske i 5 min men jag njöt varenda liten minut!

Igår fick vi tillbaka provsvaren som var negativa, skönt! Dock kvar står ju frågan om vad det är för utslag som sambon har fått som bara ökar. Vi har varit inne på vattkoppor då han aldrig har haft det men på honom kliar det inte,  det bränns säger han. Så idag ska han ringa till vårdcentralen och försöka få en tid. För några dagar sedan pratade han med en läkare på kry som ville ha utslagen till hårsäcksinflamation, men både jag och sambon var extremt tveksamma till att det skulle vara det. Han har liksom inte rakat sig på de ställen som han har fått utslagen på.
Utöver att han ska ringa vårdcentralen så ska det städas samt ta vara på vädret då det ska bli väldigt varmt idag igen. Men sedan ska graderna gå ner samt regna i flera dagar. Man kanske skulle passa på att grilla och äta första måltiden utomhus,  låter inte det väldigt lockande?
Har ni några planer för dagen eller helgen?

#bestofnouw

Kram Evelina

Gillar