Paniken som rusar igenom kroppen

Hörrni! Vilken kväll jag och sambon hade igår..

Två av mina syskon kom förbi med pappa och hälsade på under eftermiddagen och när dem åkte så skulle vi äntligen börja med maten. Vi var ganska så hungriga så vi skulle fritera pommes och kyckling, tanken var att vi skulle grilla kycklingen men vi var på tok för hungriga så vi slängde in den i ugnen. Medans sambon höll på med maten så matade jag lillkillen och sen så skulle han sova en liten stund. Här var klockan runt 6, notera runt 6.

Plötsligt ringer sambon till mig var på jag svarar och det är alldeles tyst, han säger ingenting. Jag går ut i köket där spisen samt fläkten var av men ugnen var på, vilket jag tyckte var lite konstigt. Dörren stod även vid öppen. Vi har två ingångar till vårat hus. En på framsidan och en på baksidan som man kommer direkt in i vårat kök.

Jag går ut på trädgården för att kolla efter sambon men det är helt tomt, försöker ringa honom men kommer inte fram. Här börjar jag få lite smått panik som rusar genom kroppen. Jag går åter igen in för att se om vi lyckats gå om varandra eller om han var på övervåningen, men nej ingen sambo syntes till.. Jag går ut igen , denna gången går jag även förbi tvättstugan där jag hittade sambon. Paniken släppte med en gång.

Sambon står och kliar sig i huvudet och fattar ingenting. Då har alltså en propp gått men ingen av propparna är trasiga. Vi bestämmer att jag går in till köket och kollar ifall spisen startar medans han skruvar ur alla proppar och sedan provar med en helt nya proppar. Men ingenting funkar.. Han ringer sin pappa och frågar om han har någon idé på vad felet kan vara men han kunde inte komma på något.

Tillslut, här var klockan runt 10. Då kom jag på att vi har ett elskåp på utsidan som vi trodde bara var till huvudströmmen. Vi bestämde oss för att kolla i det ändå. Och mycket riktigt där var en trasig propp. Då har alltså de som dragit elen i huset satt proppen till spisen på ett helt annat ställe än propparna som går till lampor, frys osv.. Där och då trodde jag att jag skulle bli tokig asså.. vem kommer på något så dumt?😅

Men ja då återstår nästa problem. Vi har inte en sådan propp hemma.. men som tur var hade svärfar en sådan propp liggandes hemma. Så han kom hit och hjälpte oss och vi kunde äntligen njuta av våran middag halv 11 på kvällen.. Snacka om att jag är väldigt trött idag!😴

Hur var eran fredagskväll?🤍

Kram Evelina

Gillar