Ny vecka, nya tag!

Hej finisar! Är ni taggade på ny vecka? Ska ni göra något roligt?

För min del är det ny vecka, nya tag! Just nu är det inte roligt att vara föräldraledig. Jag behöver inte ens förklara hur mycket jag älskar min son trots att det är jobbigt, för ni vet att jag älskar honom mer än allt. Men den senaste veckan har han typ blivit rädd för att somna, samma sekund som vi lägger ner honom skriker han tills han sitter upp. Det kvittar hur trött han än är, han ska bara inte sova.

Vi var en sväng på affären för någon timme sedan för att köpa lite frukost. Eftersom Vincent inte har fått några blåsor på sina utslag så tänker jag att det inte smittar än ifall det är vattkoppor. Nu ligger vi i sängen och myser, Vincent har somnat och jag tänker att jag ligger kvar här en stund till innan jag bär över honom till sin säng. Ikväll ska jag jobba, 17-21. Det ska bli skönt att få lämna hemmet och bara vara Evelina några timmar.

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Åh förstår att det inte alltid är helt lätt att vara förälder, och det är okej att känna så. Skönt att du får komma iväg på lite jobb ikväll! Ha en fin dag <3

nouw.com/msahakangas