Nej! Rutorna sprack..

Hej på er! Vad har ni gjort idag?

När huset besiktades innan vi köpte det så sa dom att vi var tvungna att måla om rutorna innan vintern för annars kunde snön lägga sig i sprickorna som hade blivit och då är risken att trät runt fönstret ruttnar, så det har vi hållit på med hela dagen. Målat fönster, eller ja trät runt om😅 och vet ni vad? Alla 4 fönster som vi skulle måla sprack..

Vi var tvungna att få bort den gamla färgen och något annat som sitter runt om som jag inte kommer ihåg vad det heter ( kan det heta fönsterfog? ) och då sprack dom.. Vi har lite äldre fönster och då har man dubbla rutor vilket gör att dom är lite tunnare.. Så sambon fick åka in till Uddevalla och lämna in dom.. det skulle inte bli så dyrt men tråkigt att lägga pengar på! Då skulle jag hellre vilja byta ut alla 4 till ett enda stort😍 Men så nu så har vi plast där rutorna sitter tills dom är färdiga, dom skulle bli färdiga senast fredag. Vi bor dock vid motorvägen så det låter som bilarna kör inne i huset nu..😴

Nu är jag helt slut och har bäddat ner mig i sängen, jag som tänkte att det skulle bli en tidig kväll för mig idag när jag stod upp förut, då jag vart så himla trött när jag vaknade vid klockan 8, men icke.. hoppas på en tidigare kväll imorgon. Ja klockan 10 är för mig lite sent när jag går upp på natten för att mata lillen då jag har väldigt svårt att somna om..

Kram Evelina

Gillar