Mitt senaste köp

Inlägget innehåller adlinks

Godkväll finisar! Har ni haft en bra dag?
Jag och Vincent har haft en mysig innedag. Det har blåst och snöat hela dagen så det har inte gått att vara ute direkt, hade vi gått ut hade vi fått all snö i ansiktet och det hade inte blivit roligt för varken mig eller Vincent. Jag berättade ju för någon dag sedan att Vincent inte alls var på humör och nu vet jag vad det är. Det är en tand såklart, den har inte gått igenom än men man ser att den är påväg ut.

#bestofnouw #influencer #bestofnouw2021

Ni kan ju bara förstå hur glad jag blev när jag fick ett sms där det stod att mina skor låg nere på Ica. När jag såg dessa så föll jag pladask, jag blev helt kär. De är en aning dyra, de kostar 1200kr men hittade dem på rea för 800kr. Jag kan ju inte säga att jag var jätte sugen på att lägga pengar på ett par nya skor och speciellt inte såpass mycket pengar, men som sagt jag föll pladask och jag behövde verkligen ett par nya skor. Ni hittar dem HÄR.
Hoppas ni får en bra kväll! 🤎

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

paamcakees
paamcakees,

Vad snygga dom var!😍

nouw.com/paamcakees
evelinajosefines
evelinajosefines,
MissMinnea
MissMinnea,
Snygga 👌🏻🙂
nouw.com/missminnea
evelinajosefines
evelinajosefines,
isvarmt
isvarmt,
Skulle också behöva nya skor!
nouw.com/isvarmt
evelinajosefines
evelinajosefines,
Försök att hitta några på rea 😁
nouw.com/evelinajosefines
Ida,

Så härligt att det var rea på dem ändå! Jag hade verkligen behövt ett par skor som tål snö, regn och slask meen får ta och köpa det till nästa höst/vinter istället, känns inte värt nu för hoppas det blir vår snart haha :')

idanilssonphoto.se
evelinajosefines
evelinajosefines,
Haha ja det hoppas jag med! Gjorde det mest för min sons skull så han kommer ut😂
nouw.com/evelinajosefines