Måndag 15 Mars

Hej finisar! Hur mår ni?
Jag vaknade vid 7 av att Vincent låg och pratade med sin snutte. Jag kunde inte tänka mig något bättre sätt att vakna än till just det, de är ju så himla gulligt när de pratar. Jag bärde över honom till våran säng så vi kunde mysa vidare en lite stund innan det var dax att stå upp. När han hade fått sin laktulos var det dax för frukost, hans favorit gröt var slut så han fick sempers gröt. Han är inte ett jätte stort fan av den så det slutade med att vi delade på mina ägg istället. När jag hade fått undan frukosten tog vi med oss en flaska ersättning in i sovrummet. När ersättning var slut så hann jag inte mer än att ställa flaskan på golvet innan han slängde upp ett ben på min mage och total somnade.

Nu medans han sover ska jag mixa ihop hans lunch så den står redo i kylen, avnjuta en kopp kaffe och kolla på ett avsnitt av riverdale. Sen får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.
Hoppas ni får en superfin dag!

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

pojkensmamma
pojkensmamma,

Man saknar verkligen den tiden,jag får nypa mig i armen några gånger och försöka få in att jag har en 18 årig kille här hemma. Tänk när man själv var i hans ålder så var ju bara han 2 månader i dagsläget..Mycket har hänt under den resans gång då till nu må jag säga,men starka är vi tillsammans

nouw.com/pojkensmamma
evelinajosefines
evelinajosefines,
Oj gud, kan inte ens tänka mig att Vincent ska bli så stor! 🥺
nouw.com/evelinajosefines
carroat
carroat,

Mysigt sätt att vakna på! 🥰

nouw.com/carroat
MissMinnea
MissMinnea,
Åh vilken mysig start <3
nouw.com/missminnea