Mammahjärtat går sönder gång på gång

Imorgon är det onsdag och då har halva veckan gått, varför går det så himla fort? Kan vi inte sluta trycka på spola knappen och istället köra på vanligt tempo?

Jag och lillen ligger i sängen och bara myser eller ja jag myser med honom då han sover. Vid klockan 10 ska vi vara på BVC för att få spruta, aj! Stackars lillkillen , han hade det verkligen så himla jobbigt för 2 månader sedan när han fick den första gången. Han var ledsen och bara ville mysa i över en veckas tid..

Usch alltså jag känner att mitt mammahjärtat går sönder gång på gång nu. Det börjar ju med att han har varit väldigt ledsen hela september men det tror jag beror på tanden som håller på att komma samt att han har gått igenom en utvecklingsfas. Men nu? Nä då har han vad jag tror är börjat drömma mardrömmar, då jag fick springa in flera gånger till sovrummet igår för att han bara skrek i panik. Ingenting hjälpte, förutom att sitta i knät, få kramar och bli vaggad. Och nu spruta på det..! Hela min kropp skriker ”nej jag vill inte” men det är ju för hans bästa.

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer