Mailet jag inte ville ha.

Hej finisar! För någon vecka sedan kom mailet jag inte ville ha. Minns ni att jag berättade att jag hade sökt till ett jobb? Jag fick svaret att de hade valt att gå vidare med någon annan. Typiskt.. Men sånt är livet och det är bara att söka vidare, det värsta man kan få är ju ett nej. Men det är ju just det man inte vill ha, ett nej. Därför är jag så himla dålig på att söka till olika jobb då jag inte vill ha ett nej, jag vill inte att de ska tänka att jag inte är rätt person för jobbet. Men och andra sidan, får man ett nej så är inte jobbet menat för dig.

Idag står det jobb på schemat, jag skulle velat hinna med lite städning innan jag åker. Jag har kommit in i en period där jag ser att det blir stökigt och behövs städa men jag kommer inte till skott att ta tag i det. Jag vill tillägga att jag städar varje vecka så det är inte så farligt som det låter, men jag vill liksom ha det rent hela tiden. Så om jag fick bestämma så hade jag kanske städat varannan till var tredje dag.

Det verkar även som sommaren har gjort sitt dessa veckor, ifall man kollar på väderprognosen så ska det regna hela veckan. Jag klagar absolut inte på lite regn och jag är så himla tacksam för att vi fick så många veckor med strålande sol och 27 grader nästintill varje dag.

Vad ska ni göra idag?

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer