Längst kusten

Hej på er! Usch vad dåligt jag har uppdaterat det senaste.. men jag lovar att försöka bli bättre!

Idag har hela lilla familjen vart ute och åkt längst kusten. Så himla mysigt verkligen! Vi lånade sambons pappas bil som är en cabb och bara åkte och kollade på lite folk osv. Hur mysigt som helst! Dock kunde vi inte ha nere cabben så mycket då det blåste lite väll mycket för lillkillens smak.

Vi har även hunnit klippa borde det döda i en buske vi har här utanför. Men den tog jag ingen bild på för den ser för rolig ut nu när vi är klara, på ena sidan finns det knappt något kvar..😅 men det var ju tvunget att tas bort annars hade hela busken dött.

Igår grillade vi första gången på väldigt länge och det var sååå gott verkligen! Jag älskar grillad mat. det är så ett måste på sommaren, att grilla. Men det är de nog för de flesta också😅

Gillar ni grillad mat? Eller föredrar ni något annat?

Idag ska vi äta ugnsstekt falukorv vilket också är en utav de rätter som skulle ligga långt upp på min matlista om jag skulle haft någon sådan😅

Imorgon ska jag äntligen till sjukhuset för att kolla upp dessa bölder jag har i huvudet. Jag hoppas verkligen att dom kan ta bort bölderna, dom har nämligen börjat göra lite ont, eller ja. Dom känns ömma.. så vi får helt enkelt se vad dom säger.

Hoppas ni får en bra söndagskväll🥰

Kram E.

Gillar