Kvinnor jag vill hylla inom Influencer världen

Först ut bland det 3 kvinnor jag vill hylla är Mimi Höglin. Jag sitter som bänkad framför youtube när hon släpper nya videos.

Det jag älskar med henne och hennes familj är att de hittar på så mycket saker hela tiden, de bjuder på middagar, de åker iväg till badhus , de renoverar huset och sist men inte minst så har de ju kommit en liten till familjemedlem hos dem👶🏽
Det blir liksom aldrig tråkigt att kolla på henne och hennes familj då det nästan alltid händer saker hos dem.

Den andra kvinnan är ju såklart Helen Torsgården.

Samma där sitter jag som bänkad framför youtube när hon släpper nya videos. Hon och hennes familj bor ute på landet med en massor utav djur. Vilket jag också vill göra. Nu bor vi ju ute på landet så det är ju egentligen bara djuren som fattas.

Samma där blir aldrig deras videos tråkiga att kolla på då de hittar på saker hela tiden. Man får hänga med på middagar, när hon bakar med sina barn, när det är ute hos djuren, ja man får hänga med på nästan allt i deras liv. Vilket är så så roligt!
Deras barn är förövrigt skit roliga!😅

Den sista kvinnan jag vill hylla för denna gång är Mimmi Kapell.

Hennes huvudsak på instagram är väl egentligen träning. Vilket jag älskar då jag älskar att träna men har ibland svårt att komma igång och med hjälp av att gå in på hennes instagram så får jag alltid så himla mycket inspiration och motivation till att träna ändå.
På både youtube och storyn på instagram får man följa med i familjelivet, vilket jag älskar. Man får bland annat se när de lagar mat med deras äldsta dotter som är 3, om jag minns rätt. De har även en dotter som är en månad yngre än lillkillen, vilket är så himla kul!

Kram Evelina

Gillar