Kände mig så så ensam

Godkväll på er! Har ni haft en bra dag?

Jag gjorde precis lite chokladpudding som vi ska mysa med framför en Maria Wern film när sambon kommer in efter att han har pratat klart med sin kompis. Jag håller på att försöka få lillkillen att somna så han inte blir så där övertrött igen..

Sambon bestämde sig för att ta med sig lillkillen hem till sina föräldrar en liten stund förut så jag kunde få lite egentid och få igen lite sömn. Jag är verkligen så sjukt tacksam över att han tänker på mig. Men oj vad ensam jag kände mig, jag kände mig alldeles tom utan mina killar. Men jag fick igen lite sömn, plockat undan disken samt hängt tvätt och lagt in en ny maskin med tvätt.

Imorgon ska jag återigen till vårdcentralen då jag ska träffa en ny läkare som ska kolla på kulorna som finns i mitt huvud samt skicka en remiss till sjukhuset i Uddevalla. Det ska bli intressant att se om hon tror att det är samma sak som dem jag träffade för två veckor sedan trodde eller om hon tror att det är något helt annat. Jag hade väldigt mycket problem med min mage när jag var yngre, jag fick panik ont flera gånger i månaden . Nu har det blivit bättre faktiskt men då träffade jag 4 olika läkare där alla sa att dom trodde det var olika saker, alltså det var ingen läkare som trodde det var samma som någon utav dem andra.. men tillslut fick jag tabletter som funkade, tack och lov!


Tror lillkillen hade saknat sin mamma när han och pappan hade haft lite ensam tid

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

Natalie,
Vad mysigt med en myskväll med sambon! Håller tummarna för dig på vårdcentralen <3
www.devote.se/nellaroc