Kallt och skönt hus!

Godkväll på er! Hur har eran dag varit? Min har varit bra men mycket varm.. lillkillen tål ju inte riktigt värmen heller så vi har varit inne nästan hela dagen, förutom när vi har varit i och ur bilen + att vi var med sambon på golfbanan.

Jag åkte till mamma runt 10.40. Då vi ändå inte kunde vara ute så passade vi på att åka och umgås med mamma/mormor och lillasyster/moster. Vi har alltid lika mysigt när vi åker och hälsar på. Vi åkte hem runt 3 och mötte upp sambon för att åka och hämta ut paket och han skulle även tanka en bensindunk så han kunde klippa gräset.

Medans han klippte gräset så låg vi inne i ett kallt och skönt hus. Han hade haft på lite AC medans vi vart inne på affären.

Jag passade även på att koka lillkillens nappar och nappflaskor medans han sov

När klockan var runt 18 så kom sambon in då han var klar med gräsklippningen och då bestämde vi oss för att vi skulle åka och köpa var sin pizza till middag. Jaha vet rätt sen middag😂 När brukar ni äta middag?

När klockan slog runt 20 så bestämde vi oss för att åka till golfbanan och slå några bollar. Första gången för mig där så det gick väl inte så jätte bra men jag fick iväg dem iallafall. Sambon som har spelat några gånger var jätte duktig!

Nu sitter vi här i soffan och glor på tvn och försöker natta lillkillen sen är det dags för att lägga sig i sängen. Jag är verkligen ingen kvälls/nattmänniska, jag går hellre upp tidigare på morgonen så man har hela dagen framför sig. Är ni en kvälls/nattmänniska ? Eller är ni som mig och gillar att ha hela dagen framför sig ?

Kram Evelina

Gillar