inte särskilt snällt

Hej finisar!  Vilken är eran favorit dag?
Min är nog faktiskt fredagar, sambon slutar tidigt och allt är bara så mycket mysigare när vi både går hemma än när jag går hemma själv.

Vad gjorde ni igår?
Jag jobbade 17-21 och när jag kom innanför dörren och in till vardagsrummet var det en liten kille som lyste upp och gav mig världens leende. Min lilla Vincent, åh vad jag hade saknat honom. Min första tanke när jag slutade var att han skulle hunnit somna och att jag inte skulle få krama om honom innan det var dax för oss alla att sova, men det fick jag. Jag bytte om och tog med mig Vincent in till sovrummet då han började bli trött, när han hade somnat satt jag och sambon uppe lite längre än vanligt då vi inte hade hunnit säga mer än hejdå, jag älskar dig till varandra på hela dagen.
Idag vaknade jag och Vincent runt 5.30 så jag bestämde mig för att gå upp och göra iordning lite frukost till sambon som han kunde ta med sig i bilen på väg till jobbet. Vincent har hunnit ta 1 nap och är inne på sin andra, ska jag vara helt ärlig så somnade jag med honom båda gångerna, men nu vaknade jag efter 5 minuter och bestämde mig för att gå upp och inte somna om.
Har ni några planer för dagen?
Jag vet att vi måste åka och hämta ett gäng paket när sambon kommer hem, bland annat julklappar samt gå in på hemköp och köpa de som fattas inför helgen. Vi har bestämt oss för att inte äta några godsaker som innehåller socker, iallafall fram till jul men det finns ett undantag, det är ifall vi är hos någon och de har bakat åt oss. Vi tycker inte det är särskilt snällt att tacka nej om någon har tagit sig tid att baka för att vi ska komma och hälsa på. Men jag är 100% säker på att vi kommer köpa Aportekarnes sockerfria julmust, det är min favorit och även sambon gillar den som aldrig annars gillar sockerfria drycker.

Hoppas eran fredag blir fantastisk, kram! 🤍

#bestofnouw #bestof2020 #nouwinfluencer 

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer