Inga måsten

Hej fina ni! Hur mår ni? Jag mår väldigt bra faktiskt, fick sova ut både igår och idag så känner att jag har väldigt mycket energi. Igår var vi på roadtrip ända till Varberg. Eller ja ända och ända det tar 2 timmar en väg😅 Vad vi gjorde där tänkte jag att jag sparar till nästa inlägg. Hihi.

Alltså hur söt är inte min son?! Och i den pyjamasen. Urgullig om jag får säga det själv! Förövrigt är pyjamasen i storlek 68?!?! Hur kunde det gå så snabbt? Att min två månaders bebis redan kan ha 68. Han har ju en mamma som har lite smått panik över att han växer så fort, jag menar han hade ju nyss storlek 50-56 😫😫

Idag blir det nog inte så mycket gjort då det är väldigt grått och mulet här på kusten.. vi var ju även iväg hela dagen igår. Det tar ändå på krafterna att bara sitta i bilen i två timmar för att sedan gå ut en kort sväng och sedan åka hem samma väg, se ungefär samma saker i ytterligare två timmar..

Nu är klockan redan snart två och det ända jag har hunnit göra är att tvätta golven, åka till affären och lekt med lillkillen. Men ibland får man ha dagar där man bara är hemma och inte behöver ha några måsten över sig!

Kram Evelina

Gillar