Hur går det för lillkillen

Hej fina ni! Hur mår ni? Här hemma mår vi bra.

Jag tänkte göra en liten uppdatering om hur det går för lilllkillen. Han fick ju antibiotika som han nu ska äta morgon och kväll i 10 dagar, nu är vi inne på dag 4. När han är klar med de 10 dagarna så ska vi åka till vårdcentralen och kolla så bakterierna är borta, vilket vi såklart hoppas på! Om ytterligare två veckor ska vi åka in till Uddevalla för att göra ultraljud på hans njurar för då kan man tydligen, om jag förstod det rätt så kan man se om han är ”svag” för bakterier. Alltså att bakterierna lätt kan komma åt honom igen.

Läkaren vi fick tog oss verkligen på allvar, kan inte säga desamma om sköterskorna tyvärr då de ville skicka hem oss inom loppet på bara 5 minuter..

Han har blivit väldigt trött av antibiotikan samt sover ganska oroligt på natten, men annars så tycker jag inte att jag ser något blod i blöjan längre samt att hans kiss inte luktar lika starkt längre. Så jag hoppas verkligen att denna antibiotika dödar alla bakterier som har bombat hans urinblåsa. Nu sa ju visserligen läkaren att dessa bakterier dödas av vilken antibiotika som helst så jag tror att vi upptäckte det ganska så tidigt. Tack och lov!🤍

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer