Hemma i över ett år.

Usch vilket väder vi har fått idag! Kallt och grått, jag tror termometern står nere på 15 grader och regnet öser ner i omgångar. Hur är vädret hos er?

Planen för dagen är att varken hoppa ur mjukiskläderna eller att tänka på jobb, idag ska jag bara vara helt ledig! Vincent sover sedan 30 min tillbaka. Sedan jag började jobba igen så har nattningarna varit extremt jobbiga för mig ,han bara gråter och vill upp i min famn men idag somnade han alldeles själv! Min stora stora pojke! 💕 När han vaknar ska vi gå ut och hälsa på de nya korna som kom till ''oss'' igår. Vi har en hage precis vid vår trädgård som nu massor av kor går och betar i och lite längre bort har vi nyligen fått får också, såå himla mysigt!

#bestofnouw

Idag är jag helt slut i både kropp och huvudet! Det tar verkligen på krafterna att börja jobba efter att varit hemma i över 1 år med en liten bebis. Som tur så har vi kaffe! Jag tänkte försöka vila lite nu när Vincent sover, dock finns det ju så himla mycket annat man skulle velat få gjort och som oftast prioriteras framför vilan😅

Vad ska ni hitta på idag?

Kram E.

Gillar