Han slutade inte skrika, han skrek konstant

Godmorgon fina ni! Hur mår ni?

Jag mår bra. Jag känner mig utvilad då jag la mig i sängen redan vid halv 10 igår. Det var super skönt att för en gång skull lägga sig i tid.

Igår efter jag hade publicerat inlägget ” 3 månaders vaccinet ” så gjorde vi inte så mycket. Lillkillen somnade och när han vaknade var han på super bra humör, så sambon bestämde sig för att åka till sina föräldrar och hjälpa dom med någonting. Då kände jag att han kunde släppa av mig och lillkillen hos min mamma, då vi inte kan gå in hos hans föräldrar ifall han skulle få jätte ont osv. Dom är i riskgruppen för Corona så vi är alltid ute och håller avstånd när vi är hos dom, och det var även väldigt varmt.

När vi kommer till mamma så är våran lillkille fortfarande på super bra humör i 5 minuter sen från ingenstans så börjar han skrika. Han slutar inte skrika, han skriker konstant.. Min lilla fina bebis har så ont, alltså mitt hjärta gick i tusen bitar gång på gång. När han hade skrikit konstant i 15 - 20 minuter utan att något hjälpte, vi gick till fönstret som han älskar, vaggade runt på honom, la hans snuttefilt över ögonen så det blev lite mörkt. Så fick han äntligen Alvedon, när den äntligen började värka så somnade han så han fick samlat på sig nya krafter. Han sov kanske 20 minuter en halvtimme innan han bryter ut i skrik igen.. då var det bara att börja om och göra samma sak, gå till fönstret, vagga osv. Det gjorde ju inte saken bättre av att det var varmare dagen på så så länge..så uppe på smärtan var han ju dö varm.. tillslut gick vi in i min systers rum där hon hade sin fläkt igång, när vi la honom framför fläkten så kunde jag se min bebis igen, han sprak upp i ett sånt stort leende, och även somnade tillslut Min stackars bebis alltså, om jag bara kunde provat fläkten tidigare..

Han sov även hela vägen hem, så jag passade på att springa in på affären och köpa ingredienser så sambon kunde göra en jordgubbstårta som vi kunde mumsa på ikväll. När han vaknade igen så ville han bara vara nära och skrek längre inte i panik för det gjorde så ont, tack och lov . Dock gjorde det ju såklart fortfarande ont i hjärtat att se honom så slö😭

Han somnade precis efter att vi har busat lite så här på morgonkvisten🤍

Kram Evelina

Gillar