Håll koll! Så lätt att missa!

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott?
Det har varit en lång natt för oss, Vincent har sovit så extremt oroligt.. Han har gråtit i sömnen, satt sig upp och snurrat runt som en galning. Tror det har lite med förskoleoron att göra.

Idag ska jag lämna honom klockan 9 på förskolan, ska bli intressant att se om han säger något nu när jag inte går med in alls. Igår var jag med i 10 minuter och när jag sa hejdå så sa han ingenting, han lekte vidare lika glatt som innan. När  jag kom för att hämta honom så tittade han bara på pedagogerna precis som att han tänkte " vad gör hon här?"

För ett litet tag sedan av en ren slump när jag nattade Vincent stoppade jag in hans napp i munnen, var av jag känner att det är något som inte står rätt till. Jag tar då ut den och ser att det är två små sträck i den, det är inte först när jag böjer på själva silikonen som jag faktiskt ser att det är två hål i den.. Snälla håll koll på era barns nappar! Det är så lätt att missa, vi visste absolut inte om att den var trasig och då tyckte vi att vi var noga med att kolla innan..

#bestofnouw #bestof2021

Kram E.

Gillar