Fredagsbadet

Jag och lillkillen började fredagskvällen med ett litet bad, som vi gör varje fredag. De senaste gångerna han har badat har det varit skrik och panik.. Men denna gången ville han knappt gå upp. Han ville ligga kvar så länge så han nästan blev alldeles blå. Men jag fick ta upp honom tillslut då vattnet började bli lite väll kallt.
Han lärde sig nämligen att om man sparkar lite med benen så skvätter det vatten så där lite över allt, men jag kände att är det det här som kommer få han att gilla att bada så skvätt på 😅

När jag hade tagit upp honom ur badet så brukar jag alltid torka honom så klart, men han brukar även få lufta lite, ganska länge faktisk, ligga alldeles naken, kissa på handduken och bara mysa. Eller ja, när han har kissat på handduken, för det gör han varje gång, så tar jag en våtservett och torkar honom och sedan klär jag på honom.
Då sambon inte hade kommit hem än, han spelade golf med jobbet, så passade vi på att mysa lite i sängen under täcket tills lillkillen somnade. När lillkillen sussade så sött så var det dags att börja med middagen. Fredagsmiddagen blev så lyxig som pasta med köttbullar och även lite ärtor.

Idag hade vi en riktigt lång mysmorgon. Lillkillen kände sig lite hungrig vid 7 och när han hade fått i sig sin mat och somnat om så kunde inte jag somna om så då låg jag och kollade på mobilen fram tills halv 9, då sambon och lillkillen bestämde sig för att vakna. Vi myste vidare fram tills klockan var 9 för då skulle sambon iväg med sin pappa, jag och lillkillen låg kvar en stund tills han bestämde sig för att han ville ha lite frukost. När han hade ätit och kände sig nöjd med rapar och blöjbyte så gick vi upp och gjorde iordning min frukost.

Hur har eran morgon varit?🤍

Kram Evelina

Gillar