Fjärde advent

Jag brukar glömma bort att uppdatera på helgerna, lika så denna helg men tänkte iallafall kika in en liten snabbis nu.

Glad/trevlig fjärde advent på er!
Nu närmar sig julen med stormsteg och som jag längtar, vincents första jul. Den kommer bli annorlunda på alla plan men den kommer bli den bästa tror jag. Julen för mig och min sambo blir ju annorlunda på de plan att Vincent är här men också att vi inte kan fira med alla som vi egentligen hade velat, men det kan vi förhoppningsvis ta igen nästa år och då kommer det nog vara lite roligare för Vincent också.

Har eran dag varit bra?
Vi har haft en så mysig dag. Vi vaknade klockan 6 men somnade om en halvtimme efter, jag vaknade vid 8 och Vincent vid 9. Vid det här lagret hade sambon hunnit spela dator en timme, när jag kom ut till honom så gjorde vi iordning lite frukost, Vincent vaknade lagom tills vi skulle sätta oss och äta så han fick leka med sina gosedjur medans vi åt och sedan var det dags för honom att få sin gröt. När alla var mätta och belåtna så gick vi över till soffan och lekte med hans gosedjur där istället, när vi leker med Vincent så förflyttar vi oss med jämna mellanrum till golvet där han tillexempel kan gå runt i sin gåstol. När Vincent tog sin nap så skulle jag och sambon passa på att se en dokumentär om Area 51 ( finns på netflix) men vi båda somna, jag sov dock endast i 5-10 minuter innan jag startade en ny serie som heter Chilling adventures of
Sabrina. Även den finns på Netflix, har hunnit se hälften av första avsnittet och den har redan blivit spännande. När sambon vaknade värmde vi på soppan vi åt igår och nu ligger vi ännu en gång i soffan och vilar upp oss innan Vincent vaknar och är redo med ännu mer lek och bus.

Hoppas eran helg har varit fantastisk, kram! 🤍

#bestofnouw #bestof2020 #nouwinfluencer #influencerlife

Kram Evelina

Gillar