Får lite hotellkänsla

Alltså hur god ser inte min frukost ut? Jag får lite hotellkänsla över den. Varför vet jag inte😅

Jag blev lite ledsen idag när jag och lillkillen klev upp. Inte för att det var svalare för det var ju toppen skönt utan att regnet hängde i luften. Och när regnet hänger i luften betyder det att det inte blir någon promenad då vi inte har något regnskydd till vagnen, och jag vill verkligen inte riskera att lillkillen ska bli sjuk om det regnar in i vagnen.. Så ett regnskydd till vagnen ska jag skriva upp på listan, så får vi helt enkelt försöka hitta ett. Jag känner ändå att det behövs för det lär ju regna många dagar till innan han inte behöver vagnen något mer.

Har ni haft solsken eller regn idag?

Så när både jag och lillkillen hade fått i oss frukost så la vi oss på soffan och riktigt myste ner oss under en filt och där låg vi faktiskt ända till sambon kom hem vid 2. Vi la oss i soffan vid 11 kan jag tillägga så så himla många timmar blev det inte som det kan låta😅

När sambon kom hem så fixade vi iordning middag. Vi äter alltid middag när han kommer hem efter jobbet på vardagarna så oavsett om han kommer hem vid 2 eller 4 så äter vi middag.😅 idag blev det potatismos, kött och brunsås. Mums säger jag bara! Nu väntar jag på att lillkillen ska somna bredvid sambon som tok slocknade efter middagen så ska jag börja med dammsugningen.

Har ni haft en bra dag? 🥰

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

Minlillafam
,
Gott det ser ut❤
Minlillafam
,
Gott det ser ut❤
alexandrahogberg
alexandrahogberg,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vad gott! Och så mys i soffan, saknar redan de myset🙈
nouw.com/emmeliesehlin
by_anniess
by_anniess,
Gott det ser ut! .) Vi har haft lite småduggande men ganska lite ändå 😉
Ha en fin kväll och kul Du tittade in 😊 *ler*
nouw.com/by_anniess
Malin Tarvainen,
Ingen solsken alls de senaste dagran tyvärr. Kram
www.malinmonroe.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Regn har verkligen sin för och nackdel liksom, tror vi behöver lite regn men som sagt tråkigt om det drabbar tex promenadet! Hoppas det varit bättre tur idag vännen 🥰 Kram!
nouw.com/emmaengstrom
hilmak
hilmak,
Mysigt!! Hoppas du haft en bra dag idag också! 😘 Kram!
nouw.com/hilmak