Ett minne ur min kamerarulle

Hej finisar! Idag tänkte jag dela med mig utav en resa jag och sombon gjorde tillsammans. Det är vårat favorit minne vi har tillsammans!

Jag och sambon åkte utomlands 2019, i oktober för att vara mer exakt. Det var andra gången jag åkte utomlands och först gången utan någon "vuxen", alltså utan att någon förälder var med.
Vi åkte till Gran Canaria och bodde på ett ställde som heter Amadores.
Våran vision var att vi skulle sola och bada i en hel vecka. Här var jag gravid i vecka 16 med Vincent så varje gång jag nuddade vattnet kändes det som mina bröst vårtor frös till is, det gjorde så himla ont och inte nog med det så brände vi sönder oss i solen första dagen😅 Men varje dag kämpade vi ner oss till solstolarna ändå och tills brännan hade lagt sig en aning så låg vi under ett parasoll. Vi åt massvis av god mat, glass och tillslut kunde vi ligga och sola utan parasollet igen. Envis som jag är så hade jag bestämt mig för att bada trotts att det kändes som mina bröst vårtor skulle trilla av, minst 2 dopp om dagen.

Har ni chans att åka utomlands med er partner ( när situationen är som vanligt igen) så gör det! Det är det bästa jag gjort och för varje dag som går vill jag planera in en ny resa tillsammans med sambon och Vincent.

#bestofnouw

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Vill så gärna åka iväg med min partner men väntar på bättre tider! 😍

nouw.com/beattriicee
evelinajosefines
evelinajosefines,
Det är så himla mysigt! 🥰
nouw.com/evelinajosefines
happyM
happyM,

Åhhh vad underbart ❤️ Kram

nouw.com/happym
evelinajosefines
evelinajosefines,
Jovana
Jovana,

Gud vad jag saknar och resa 🥺

nouw.com/jovana
evelinajosefines
evelinajosefines,
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men åh vad härligt, och så fina bilder ❤️ Kram!

nouw.com/agnesmathilda
evelinajosefines
evelinajosefines,
Tusen tack kram! ❤️
nouw.com/evelinajosefines