En helt fantastisk kväll!

Hej fina ni! Hur har ni det i sommarvärmen? Jag och Vincent gick upp vid 7 och redan då var det 24 grader, så även idag kommer det nog bli en riktigt varm dag! ACn på våran familjebil har varit slut så det har varit ett rent h*lvete att åka bil med Vincent i denna värmen, igår fick sambon äntligen fyllt på den, Så nu kan vi äntligen åka i en kall bil!

Igår när jag kom hem från jobbet och vi hade fått i oss lite mat så var det bara att sätta oss i bilen för att åka till Dingle, där skulle sambon ta sin första dos av vaccinet. Sedan åkte vi vidare hem till svärisarna där sambon hjälper hans pappa att renovera en båt de snart kan sjösätta. Innan det var dax för oss att åka hem tog vi fram vagnen och gick en promenad till en strand som inte ligger allt för långt ifrån där de bor. Det var verkligen en helt fantastisk kväll, hade det inte varit för att klockan var halv 9 och Vincent började bli trött hade jag kunnat sitta där hur länge som helst och bara kollat ut över havet!

Har ni några planer för denna torsdag? Jag ska bara njuta till 100% av denna dag då jag jobbar hela helgen och nästa vecka innan jag får njuta av några dagar ledigt igen..

Kram E.

Gillar