En fantastisk helg!

Hej vänner! Har ni haft en bra helg?

Just nu sitter jag i bilen på gokart parkeringen bredvid en Vincent som sover i sin nya bilstol, det är en Britax römer duelfix 2 R, ni hittar den bland annat HÄR. Vi är helt klart nöjda med den, men något som är ett minus är att axelkuddarna inte går att flytta utan de är fast sydda

Igår tog vi premiär turen med bilstolen, sambon skulle till sina föräldrar och vi till min mamma där vi spenderade hela dagen. Hon bjöd bland annat på en väldigt god lunch.

#bestofnouw

Denna superfina bild tog min syster på mig och Vincent. Jag har satt en emoji framför hans ansikte då jag inte längre vill att han ska synas här.

När vi kom hem så passade jag på att gå ut i vår trädgård och plocka lite fina blommor som jag sedan tog med in. Just denna blomma tycker jag är så himla fin!

Vi är ju som sagt och kollar på när sambon tränar gokart. När han är klar runt 15 så ska vi åka förbi city gross innan vi åker hem för lite storhandling ( om Vincent vill). Nu när man helst ska handla 1 och 1 så blir det ju att de 2 sitter kvar i bilen och är han på dåligt humör så är det lika bra att åka direkt hem.

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,

Låter som ni har haft en toppen helg! 🤗❤️

nouw.com/annaengborg
Minlillafam
,

❤ så mysigt att ha er här❤

MissMinnea
MissMinnea,
vilken underbar helg ni verkar ha haft <3 😊
nouw.com/missminnea