Egentid!

Hej gullisar! Har ni sovit gott? Jag har sovit så satans hårt så när sambons alarm ringde ( vet ej varför han har alarm då han ändå inte går upp av det) klockan 8 så vaknade jag med en trevlig huvudvärk. Jag tryckte precis igång kaffebryggaren och hoppas att lite kaffe kan bota smärtan i mitt huvud.

Ni som dricker kaffe, förbereder ni kaffet dagen innan? Eller häller ni på vatten och mäter upp kaffepulver när ni vaknar? Jag har en tid tillbaka förberett det på kvällen så jag bara kan trycka på knappen när jag vaknar. Underlättar väldigt mycket, speciellt om Vincent går upp samtidigt som mig.

Vilken kaffe sort dricker ni? Jag har alltid druckit Gevalia men har tröttnat på den extremt mycket nu och vill testa något nytt.

Jag sitter faktiskt i soffan helt själv, båda killarna sover. Alltså det här har inte hänt på så länge! När sambons alarm ringde så var jag inte jätte glad på honom ( eftersom han ändå inte går upp) men nu tackar jag honom med hela mitt hjärta! 😅 Vincent kommer nog vakna när som helst så jag ska bara sitta här och njuta av lugnet innan kaoset drar igång.

Hoppas ni får en super trevlig tisdag!

#bestofnouw

Kram E.

Gillar