Dryga sköterskor

Hej på er! Oj vad det ekade tomt här igår. Men jag hade inte en så jätte bra dag faktiskt. jag har haft 3 knölar i mitt huvud ett längre tag och i söndagskväll så kände jag att jag började få en till när jag drog handen genom håret och denna ömmade lite. Mamma har alltid sagt att det är fettknölar, låter fett äcklig jag vet och jag har alltid velat ta bort dem men har inte tagit tag i det..

Men så ringde jag till vårdcentralen igår på morgonen och jag tror jag fick den drygaste sköterskan på hela Munkedals vårdcentral! Jag började att berätta om knölarna och att jag börjat få en till. ” ja men hur ser dem ut då?” Frågar hon var på jag säger ” jag ser dem inte, dem sitter ju i huvudet” ” ser du dem inte?? Nähä. Och varför ringer du? För att du vill att någon ska kolla på dem eller” I det här stadiet var jag bara så chockad över hur dryg någon kunde vara. Så jag svarade bara ” eh ja det vill jag” ”ja jag har en tid imorgon” fortsatte hon ” jag har min son hemma så jag kan tyvärr inte imorgon” sa jag ” ja det hade ju vart konstigt om du tog med honom’” Alltså här kände jag bara hur fruktansvärt arg jag blev så jag tog nästa tid hon hade och det var på måndag.

En sån här grej där någon är så dryg för att jag ringer och ber om hjälp kan förstöra hela min dag och hon gjorde verkligen det! Jag kände att jag var tvungen att åka någonstans så jag kunde komma på bättre tankar då jag bara skulle bli argare om jag var hemma, så jag åkte vidare till mamma och ja såklart så blev det ju bättre när jag var där .men när jag kom hem så berättade sambon att någon på hans jobb hade förstört något till hans bil så då blev det att jag ännu mer ville att dagen skulle ta slut..

Idag har dagen varit betydligt mycket bättre och mitt humör också för den delen! Jag och lillkillen tog en lång mysmorgon, jag har fått dagens städning gjord, lillkillen har badat då han fyllde hela blöjan + sina ben med bajs. Så ett bad var verkligen välbehövligt . Och nu när han har börjat gilla de så gjorde det ju inget om han får bada en extra gång denna vecka.

Jag och lillkillen har inte fått gått våran morgonpromenad på flera dagar då det har regnat och varit storm konstant i 3 dagar.. men vi håller tummarna på att det blir bättre imorgon! Saknar dem faktiskt.

Sambon gjorde en super god kycklinggryta som vi mumsade länge på framför någon serie han hade hittat på cmore, medans lillkillen sov. Jag kan nog räkna på en hand hur många gånger jag och sambon har fått äta samtidigt då lillkillen alltid bestämmer sig för att vara hungrig samtidigt som vi ska äta 😅

Hur har eran dag varit?

Kram Evelina

Gillar