Drar mig hellre till

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår bra men väldigt trött.. därav att det har varit lite dålig uppdatering idag. Just nu ligger jag på golvet bredvid en alldeles naken lillkille. Han vädrar minst en halvtimme om dagen och det är verkligen det bästa han vet, så han får göra det så mycket som möjligt.

Okej så till gårdagen. Jag skrev ju att vi skulle få över lite kompisar, och det fick vi. Vi grillade bland annat kött som vi åt tillsammans med potatissallad och en god krispig sallad, grabbarna drack alkoholhaltiga drycker medans jag drack Pepsi Max. Vilket inte gjorde mig någonting alls då jag inte är ett stort fan av alkohol. Visst kan jag dricka en cider eller ett glas vin men det händer inte alls ofta, jag drar mig hellre till Pepsi Max eller alkoholfritt om det finns!

Vi hade verkligen tur med vädret då det inte var för varmt och heller inte för kallt, så vi kunde sitta ute och äta. Så mysigt och framförallt trevligt, mycket trevligare om man kan sitta ute och äta om man är fler tycker jag.

Jag och lillkillen var med ända fram tills halv 11, då kände sig grabbarna lite hungriga och ville gå till donken, vi bor jätte nära typ 15 min om man går. Så då gick jag och lillkillen in för att lägga oss i sängen och mysa lite tills vi somnade, vilket vi gjorde ganska så snabbt.

Hade ni en bra fredagskväll ?🤍

Kram Evelina

Gillar