Drabbades vi också av översvämning?

Hej finisar! Nu var det ett litet tag sedan jag satt ner och skrev med er så här!

Idag var en sån där dag vi tog en låång sovmorgon och gick till godispåsen innan frukosten hann att dukas fram. Jag och Vincent vaknade inte förens halv 10 vilket var så skönt och välbehövligt! Idag är jag ledig, såå skönt! Vi har fått beställt lite förskole kläder här på ''morgonkvisten'' och nu är sambon ute i garaget och fortsätter med renoveringen. Vi har inga planer alls för dagen vilket är så skönt eftersom jag har jobbat så mycket på det senaste. Jag tror det ska trilla in ett litet paket med sommarkläder i brevlådan idag, hoppas bara att solen kommer tillbaka så jag hinner använda dem.

Tanken var att jag skulle vara ledig hela helgen och jobba hela nästa men jag och en kollega bytte pass, jag jobbar hennes pass imorgon och hon jobbar för mig nästa lördag. Vi båda hatar verkligen att jobba helg och eftersom vi skulle jobba helgerna efter varann så bytte vi helt enkelt pass.

Jag har fått någon slags kärlek för Celsius, vilket inte är jättebra för plånboken!

Regnade det hos er igår? Här öste det bara ner, jag läste om folk som hade fått in över 40 cm vatten i källaren, vägar som hade gått sönder osv. Vi har faktiskt klarat oss, våran väg som annars brukar vara katastrof (bonden som har ansvar över vägen har liksom ingen aning om vad han sysslar med) ser faktiskt ganska fin ut.

Kram E.

Gillar