Dagen igår

Hej finisar, hur mår ni?
Igår var en produktiv dag samtidigt som vi hade massor av tid till att bara slappa och mysa. Vi började dagen med att rensa ut lite grejer både inne i huset och ute i garaget. Efter någon timme packade vi in allt i bilen och åkte en vända till tippen, på vägen hem stannade vi på apoteket och köpte avmaskning till vår katt Ralf. Precis när vi skulle åka iväg till tippen såg vi att det hängde två stora maskar i hans päls. Usch jag blir illamående bara jag tänker på det! Vi köpte ett litet större paket med avmaskning denna gång så vi slipper åka till apoteket varje gång han är full i mask, nu när vi ser paketet i skåpet kanske man kommer på det lite tidigare.

Resten utav dagen bestod av mys mys mys. På kvällskvisten när Vincent hade somnat bestämde vi oss för att göra iordning lite te och kolla på den nya Beck filmen som de släppte för några dagar sedan.
Vad gjorde ni igår?🤎

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh nej stackaren, hoppas behandlingen går jättebra ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
evelinajosefines
evelinajosefines,
MissMinnea
MissMinnea,

Gud så duktiga och produktiva ni var, hejja er! 😊 Här hemma hade vi en lugn dag med en massa sällskapsspel igår, så skönt att bara vara och ta det lugnt nu sista dagarna innan skolan och jobbet drar igång igen. Hoppas avmaskningen för katten går bra och att ni blir av med maskarna snabbt! <3

nouw.com/missminnea
evelinajosefines
evelinajosefines,
Åh älskar sällskapsspel! ❤️
nouw.com/evelinajosefines
isvarmt
isvarmt,

Haha det är det värsta med katter, dessa jäkla maskar! Usch! haha

nouw.com/isvarmt
evelinajosefines
evelinajosefines,