Charmen med att bo på landet

Godmorgon finisar! Har ni sovit gott?

Sambon väckte mig inatt för att det hade hamnat kiss utanför blöjan på Vincent, stackarn. Så han fick sova i våran säng från 01 ungefär, det var så mysigt! Det var ett par dagar sedan han sov mellan oss nu, han har blivit såå himla duktig på att sova i sin egen säng.

Igår medans jag la Vincent för natten så hade de gödslat på de åkrar vi har utanför så nu mera luktar hela huset både kiss och bajs när man har öppnat dörren, härligt! Men är inte det charmen med att bo på landet, det ska ju trots allt lukta att man bor där också😅

Hoppas ni får en bra torsdag!

#bestofnouw

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

God morgon 😊 va jobbigt för Vincent med blöjan i natt men skönt att ni fick möjligheten att mysa lite då iaf. Inget ont som inte har något gott med sig <3 Haha du kanske har en poäng i att det borde lukta landet om ändå bor på landet, men jag är ganska så nöjd med att bo på landet och slippa den där lukten 😋 vi har ju skog runt i stället för åkrar så här gödslas det inte 😊 Ha en fin dag!

nouw.com/missminnea
saranilsander
saranilsander,

Åh vi bor också ganska åkrar och kan absolut känna när de gödslar, dock inte jättestarkt. Så kan tänka mig hur mycket det måste lukta om man bor närmre haha!

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,

Åh förstår att den lukten inte kan vara så rolig haha.. Men att bo på landet är inte alls dumt, det är min största dröm i framtiden <3

nouw.com/msahakangas
Ingajohansson
Ingajohansson,

Ren lantdoft ☀️

nouw.com/ingajohansson