Bullbak

Andra gången i mitt liv jag gjort bullar utan mamma och denna gången lyckas jag, åh jag blir så glad! Min dröm är verkligen att bli en bullmamma,  mamma har verkligen varit det under min och mina syskons uppväxt. Hon har ofta nybakat i frysen när man kommer och hälsar på, det är inte ofta man får köpt fika utav henne och jag älskar det! När någon lägger tid och energi på saker och ting. När Vincent blir äldre och tar hem kompisar vill jag vara den mamman som kommer in med ett fat med bullar och mjölk till hans rum!

Vi gjorde både vanilj- och kanelbullar och jag tror jag är ett större fan av vaniljbulle faktiskt. Jag har alltid trott att jag gillar kanelbullar mest men de är ju inte några dåliga bullar det heller.
Vilka gillar ni mest, kanel eller vanilj?

#bestofnouw #bestof2020

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

sofilagerback
sofilagerback,

Wow, ja jag vill också kunna baka bullar men mina blir inga bra! Sen är jag inte jätte förtjust i kanel bullar men vanilj går hem som du säger! Ser iallafall goda ut <3

nouw.com/sofilagerback
Ida,

Men åh så gott med bullar!! Och känner samma när jag blir mamma haha! Nej men älskar att baka, vara kreativ och testa nya recept så hoppas jag har med det när jag blir äldre haha :')

idanilssonphoto.se
carroat
carroat,

Vad duktig du är och så goda bullarna såg ut! 🥰

nouw.com/carroat
evelinajosefines
evelinajosefines,
Minlillafam
,

Annars får mormor komma med billsr❤ om inte mamma hinner baka❤

happyM
happyM,
Muuuums vad gott ❤️
nouw.com/happym