Blandade känslor

Den där första koppen kaffe, det är inte mycket som slår den. Nu på morgonen har jag och Vincent sorterat lite kläder som vi har fått av min moster, lagt det i storleksordning och ställt in det på vinden tills det är dags att ta fram det igen. Nu tar han sin första nap och jag ligger så nära jag bara kan och har precis kollat klart på dagens avsnitt av julkalendern. Jag berättade ju för något inlägg sedan att jag inte alls trodde att den skulle falla mig i smaken men oj hörrni, den kan nog blir riktigt bra!

Varför ligger jag så tätt in till Vincent som jag bara kan? Jo jag har ju då börjat jobba lite smått, än så länge har jag fått två pass var av de andra är idag och det första var igår. Min separationsångest maxades när det var dax att åka från min lilla Vincent, han är ju med sin pappa så jag vet att han har det hur bra som helst men jag har knappt varit ifrån honom sen han föddes. Han åkte med sambon till sina föräldrar en gång i somras, när de kom hem så låg han så här på mig i 2 timmar och bara myste.

Som tur så börjar jag klockan 5 så sambon hinner jobba också vilket är viktigast då han tjänar mer än mig. När jobbet behöver hjälp på kvällarna hoppar jag in för att jag dels ska kunna spara något föräldradagar men för att jag också ska få komma ut ur huset och träffa lite folk.

Vad gjorde ni igår?

Jag myste och busade så mycket som möjligt med Vincent och när sambon kom hem var det dax att säga hejdå och åka för ett 4 timmars pass, när jag kom hem sov Vincent så jag passade på att pussa lite på honom innan det var dax att bädda ner mig i sängen jämte sambon

Kram! 🤍

#bestofnouw #bestof2020 #nouwinfluencer

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer