besöker storstaden & våran helg

I fredags besökte vi storstaden Göteborg för att hälsa på sambons syster och hennes sambo, de bjöd på mat och vi hade idol mys! Jag som vanligtvis lägger mig runt 22 var ju dö trött när vi inte kom hem vid 2. Men det var verkligen så himla mysigt att träffa dem, vi träffar de alldeles för sällan!

Våran söndag bestod inprencip av synundersökning och storhandling. I torsdags var sambon och kolade synen och i igår var det alltså min tur, jag blev defenitivt inte klokare efter den undersökningen kan jag säga! Jag har ett synfel men det blir varken bättre eller sämre om jag har glasögon eller ej, det enda är att om jag använder glasögon så slipper jag anstränga ögonen så mycket. Han som undersökte mina ögon sa att om han var i min sits vet han inte själv hur han skulle göra. Men det bästa är väll egentligen att köpa sig ett par så man slipper anstränga ögonen. Jag tog mig även en alkoholfri cider på kvällen.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag och Vincent tog sovmorgon till halv 9, vilket var SÅ välbehövligt både för honom och mig. Jag passar på att ligga och kolla lite Youtube nu när Vincent sover och sambon spelar, snacka om lyx:) Om en liten stund ska vi göra iordning lite tacos, mums.

Hur har eran helg varit? Kram!

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Vad mysigt att få åka iväg! 🥰

nouw.com/beattriicee
evelinajosefines
evelinajosefines,
Ja, vi spenderar ganska mycket tid hemma och när man väl åker någonstans så är det ju hur mysigt som helst 🥰
nouw.com/evelinajosefines
Linnéa,

Åh, mysigt med besök i bästa staden 🤩.

Umgåtts med syskonbarnen hela helgen ❤️

nouw.com/linnealiebig
evelinajosefines
evelinajosefines,
Låter som du haft en super mysig helg❤️
nouw.com/evelinajosefines
Enna,

Kul med storhandling! Och vilken sötis 😊

sayyeastofashion.blogg.se
evelinajosefines
evelinajosefines,
Ja han är bra söt min Vincent 🥰
nouw.com/evelinajosefines