Att sluta amma

Godkväll, har eran dag varit bra?
Min och vincents dag har varit så mysig, min syster var ju här och det är alltid lika mysigt när hon kommer hit! När vi träffas går nästan våra munnar i ett, det finns alltid något ämne vi kan prata om.
Vincent har sovit sedan 18.30 och jag hoppas att han kan sova hela natten med uppvak för mat då såklart då. Han fick lite mer gröt än vanligt innan han somnade så jag hoppas att han håller sig mätt lite längre in på natten.
Påtal om hans mat, jag berättade ju för ett tag sedan att han ville ha flaskan mer och mer. Igår bestämde jag för att sluta amma helt, de senaste dagarna har han fått flaska på dagen och jag har ammat honom under natten. Han blir helt enkelt inte mätt på min mjölk, vi var uppe 1 gång i timmen 2 nätter i rad innan jag kom på att han blir fasiken inte mätt på min mjölk. Det är faktiskt ett sorgligt beslut att sluta amma men det är ju såklart för hans skull.

#bestofnouw

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Tyckte det var så vemodig att sluta amma. Vi hade flera nätter då han åt 5-7 gånger natten men för oss var der närhet för han åt bra på dagarna och vsr i ett utvecklingssteg då. Men nu har jag slutat och han äter som en häst på dagarna och inget på nätterna. Jobbigt att sluta men så skönt för sömnen 🙈

nouw.com/emmeliesehlin
evelinajosefines
evelinajosefines,

Åh ja det kan jag tänka mig🥰

nouw.com/evelinajosefines