Apropå att vi hann

Hur mår ni? Jag mår fantastiskt bra idag! Jag har redan hunnit gjort ganska mycket fast klockan inte ens har slagit 10 i skrivande stund.

Jag har hunnit myst med lillkillen i sängen, han somnade om en liten stund, jag har hunnit ge honom mat, jag själv har hunnit äta, vi har hunnit gå ut, jag har tränat, duschat och nu sover lillkillen igen.

Apropå att vi hann gå ut innan solens strålar träffade marken?! Vi har inte varit ute på så så länge, jo vi har varit ute de kvällar som varit svala men det är inte många man kan nog räkna de på en hand. Vi har inte kunnat gå ut för att det har varit alldeles föööör varmt för lillkillen. Men nu när jag såg att det var 20 grader men ingen sol så skyndade vi oss ut, vi hann vara ute i 10 minuter innan lillen började gnugga sig i ögonen för att han var trött och solens strålar tittade fram. Jaha men jag är glad för det lilla.

Nu sitter jag här i soffan i sambons tröja, en turban på huvudet, ny insmorda ben och tänkte sätta på ett avsnitt av morden i Sandhamn. Ser ni på den serien?🤍

Kram Evelina

Gillar