Andra advent

Hur kan det ens vara möjligt att den är mindre än 20 (17!!!) dagar kvar till julafton? Förstår ej!
Hej förresten! Hade ni en bra andra anvent?
Vi hade en såå himla mysig dag! Vi började dagen med sovmorgon, det var så så skönt då jag inte har sett skymten av att vakna innan 5 de senaste veckorna. När jag vaknade kvart i 8 så låg redan Vincent i sängen och myste med A, så jag joinade dem kanske snabbt. Vi gick inte upp förens halv 9! Vi gjorde iordning lite frukost, äggröra blev det dagen till ära och Vincent fick sin gröt i vanlig ordning. Vi satt vid bordet ganska länge ( händer aldrig) och bara pratade och busade med Vincent som satt i hans matstol. Senare på dagen bestämde vi oss för att lägga nya lister runt fönsterna (smarta vi som gör det mitt i vintern) då det har varit svin kallt (18 grader) under natten och på morgonen, känns som vi i princip varit ute, idag var det riktigt behagligt att gå upp måste jag säga. Vincent tyckte det var väldigt intressant att kolla på sin pappa medan han åt på sin vante.

Vi har en övervåning som vi aldrig är på om inte jag hänger tvätt eller sambon spelar vilket är så synd för den är så himla mysig! Vi bestämde oss för att ta med Vincents gåstol upp och sätta igång datorn för att föra över lite bilder, bland annat på Vincent så vi kunde lägga dem i hans bildmapp. Vi var på övervåningen iallafall minst två timmar, det är lite lättare för Vincent att gå i sin gåstol där då det inte är några möbler i vägen.
Vincent har kommit in i en period där han inte somnar förens 22 igen, vi fattade ingenting när han en kväll förra veckan inte ville somna runt 19-20.
Hoppas eran dag blir fantastisk, kram🤍

#bestofnouw #bestof2020 #nouwinfluencer

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Asså jag fattar inte heller hur tiden kan gå så galet snabbt!! Inte länge kvar alls till jul nu ❤️ Kram

nouw.com/happym
evelinajosefines
evelinajosefines,
Enna,
carroat
carroat,

Så sjukt fort tiden går! Mysigt med sovmorgon! 💕

nouw.com/carroat
evelinajosefines
evelinajosefines,
Sovmorgonen var välbehövlig kan jag säga❤️
nouw.com/evelinajosefines