All denna väntan

Godmorgon på er! Hur har eran natt varit ? Har ni fått någon sömn? Jag gick och la mig kvart i 10 och somnade ganska så direkt, så jag känner mig relativt utvilad med ändå lite trött 😅

Läkaren ringde igår, hon hade fått tillbaka provsvaren men hon kunde inte se vad för bakterie det var som växte i urinen förens idag trodde hon. Det är ju såklart skönt att veta att det faktiskt visade något , det hade ju kunnat vara så att det inte visades något på proven och att de skulle skita i det. Så nu väntar vi bara på att hon kan skriva ut antibiotika till honom, hon skulle även skicka iväg en remiss så de skulle göra ett ultraljud på honom och undersöka honom lite extra vilket känns så himla bra! All denna väntan, jag blir snart tokig! Men som sagt det var väldigt skönt att hon ändå ringde igår så hon inte väntade tills hon visste vilken bakterie det var!

Idag kommer min lilla syster hit , så vi ska bara mysa hela dagen! Det ska bli otroligt mysigt kan jag ju säga. När sambon slutar jobbet så ska han vidare för att köra gokart så det blir bara jag och lillkillen hemma i eftermiddag. Jag ska även försöka hinna dammsuga sovrummet och tvätta lite nu när lillasyster är här, så kan hon underhålla lillkillen under tiden då det inte är helt lätt att göra dessa saker när man är helt själv hemma.

Vad ska ni göra idag?🤍

Måste bara säga en sak! Jag saknar Gran Canaria sååå himla mycket!!

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

Minlillafam
,
❤❤❤❤
linnealarssonss
linnealarssonss,
Kram till dig <3
nouw.com/linnealarssonss
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilken jobbig väntan. Hoppas ni får svar snart så han får det han behöver. Kram
nouw.com/emmeliesehlin