24 December 2020

Jag hoppas ni hade en bra julafton trots omständigheterna! Vi hade absolut en bra jul även fast vi saknade vissa nära och kära. Dock pratar vi om att dela upp julen till nästa år, en dag med min familj och en dag med sambons familj. Det blev lite för mycket för Vincent att vara borta hela dagen då han sover otroligt dåligt om vi inte är hemma, vilket man ändå kan förstå då vi oftast är hemma när han sover och nu helt plötsligt ska han somna i en säng som inte luktar hemma.

#bestofnouw #bestof2020

Något jag är lite besviken på mig själv är att jag enbart tog dessa 2 korten, jag skulle velat ta fler kort från hans första jul men vi var så inne i att umgås och leka så både jag och sambon glömde helt bort att ta fram mobilen och fota..
Tog ni mycket bilder igår? Kram🤍

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
God jul ❤️❤️
nouw.com/happym
evelinajosefines
evelinajosefines,

God jul❤️❤️

nouw.com/evelinajosefines
MissMinnea
MissMinnea,

Jobbigt med hans sömn :-/ men härligt att höra att ni ändå fick en bra julafton trots omständigheterna. Jag glömde också helt bort att fota under julafton, jag fick ett par foton men inte alls så många som jag hade önskat. Kanske har det att göra med att man njuter så mycket av allting att telefonen inte känns viktig och det är ju egentligen någonting positivt 😊

nouw.com/missminnea
evelinajosefines
evelinajosefines,
Ja det är ju väldigt posetivt 😁
nouw.com/evelinajosefines