2 september

Oj vad hände egentligen? Dagarna har bara flugit förbi och jag har inte hunnit sätta mig ner och skriva ett inlägg helt enkelt.. Men nu sitter jag äntligen vid bordet och har en lugn stund.

Okej så vad har hänt sedan sist

Lördag:

I lördags så var vi hos 2 av sambons systrar som bor i Göteborg och hälsade på, vilket var jätte trevligt . Vi åkte hem relativt tidigt , klockan var runt 9. Sen kom vi på att vi var lite hungriga så vi skulle stanna lite snabbt på donken.. Det började med att kön var enorm, vi fick inte våran mat, lillkillen var inte alls på humör. Ja det var helt enkelt kaos. Vi var iallafall hemma vid 11 halv 12.

Söndag:

Lillkillen och sambon sov ut medans jag vaknade vid 4 och var super pigg. Jag kunde inte somna om även fast jag var så himla trött! Vi spenderade dagen ute, vi kolla lite serier, jag tog igen lite sömn. Ja sen så gjorde vi inte så mycket mer då alla var så himla trötta..

Måndag:

Städning stod på schemat, fick även gjort lite träning. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände mer den dagen men innan jag visste ordet av det så var det dags att sova.

Tisdag:

Jag och lillkillen spenderade dagen hemma hos min kusin vilket var så himla mysigt och roligt! Hon har en liten bebis som är 2 månader yngre än lillkillen. Vi åkte hem vid 4 för att packa om och åka med sambon för lite gokart träning. Vet inte riktigt om lillkillen tyckte det var så himla kul eller om han bara var trött efter dagen hos min kusin.

Onsdag:

Idag började vi dagen med en promenad!! Ja ni läste rätt en promenad! Äntligen kan vi gå våra promenader igen. Som ni vet har jag ju kanske klagat på värmen lite väll mycket denna sommaren, men han tål verkligen inte värmen som har varit även om man är i skuggan.. Jag ska fortsätta med ett litet träningspass, tvätt som ska tvättas samt att jag måste dammsuga då mitt hår ligger ÖVERALLT! Tappade jag mycket hår innan jag blev gravid så kanske jag tappar dubbelt så mycket hår nu..😴 jag visste att jag skulle tappa hår men kanske inte så här mycket😫

Vad har ni gjort sen sist vi hördes?🤍

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Hoppas du får en superfin vecka ❤️ Kram
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en riktigt trevliga dagar. Härligt att starta dagen med en promenad!
Stor kram!
nouw.com/missjohansson
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilka härliga dagar ni verkar haft och starta dagen med en promenad är ju så skönt! Gjorde faktiskt oxå det idag. Kram
nouw.com/emmeliesehlin