11 månader!

Vincent blev hela 11 (!!) månader igår. Hur är det ens möjligt att han blir 1 år om en månad?? Usch, tiden har verkligen gått skrämmande fort! Det är iallafall dags för  månadens utveckling.

Jag har ju berättat i tidigare utveckling-inlägg att han älskar att stå och gå, men något han har börjat med denna månad är att försöka ställa sig upp själv. Innan har han alltid sträckt sig efter oss och velat ha hjälp upp men nu tar han hjälp av våra kläder, soffan, bord osv. Han är så så nära men inte riktigt lyckats komma upp på fötterna än.

Han har blivit väldigt duktig på att gå, såpass duktig så vi kan hålla honom i båda hans händer istället för att hålla honom under armarna.

Jag berättade även för något inlägg sedan att han har börjat visa intresse för att krypa. För varje dag blir han duktigare och duktigare på att ta sig framåt, istället för bara bakåt.

Han pratar otroligt mycket och ska låta hela tiden. Sitter jag och sambon och pratar så avbryter han oss hela tiden genom att försöka härma det vi säger.

#bestofnouw

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh grattis till 11 månader, så himla söt ❤️
nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Men vilken liten sötnos. Jag älskar barn och har en systerdotter på lite över 2 år

nouw.com/mynameisjossan
sofilagerback
sofilagerback,

Nemen tänk att den lille blir 1 år om en månad! Hur sjukt 😄😩 vad tiden har gått fort, har ju följt dig ända sedan han var en plutt så roligt att se! 🥰

nouw.com/sofilagerback