1 December

Hur, huur? Kan det redan vara december? Jag kan inte förstå hur detta året har gått så in i bomben fort, när man knappt har kunnat göra något? Ojojoj. Hur som helst, jag och Vincent gick upp vid 7, fick en liten chock när jag vaknade av sambons klocka som ringde vid 6 och lillfisen fortfarande sov. De senaste dagarna har vi varit uppe redan vid 4-5 någon gång. När han la sig igen för en nap så passade jag på att tända lite ljus , finns den något mysigare än just levande ljus? Nej jag tror inte det. Ser ni på julkalendern? Jag tycker det är så himla mysigt att sätta sig varje kväll och kolla en kvart och längta tills nästa avsnitt men de senaste åren har de bara blivit sämre och sämre tycker jag. Jag vill ha julkalendrar som trolltider, Sunes jul, Lasse Maja osv. Men dom anpassar sig ju såklart efter dagens barn/ungdomar.
Vilken är eran favorit julkalender genom åren?
Min är nog ändå trolltider tror jag. Den gick när mamma och pappa var små men sen pappa fixade fram den på dvd för många herrans år sedan har jag kollat på en minst 1 om året. Och Grinchen är ju bara en film man måste se varje år tycker jag, det har vi gjort sedan vi var små.
Hoppas ni får en fantastisk start på december, kramar! ❤️

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

aliceunderbar
aliceunderbar,

Går inte en dag utan att jag citerar något från Sunes Jul, absolut bästa julkalendern ju! Älskar kostymdraman mm. så tror jag kommer vara ett fan av årets, verkar riktigt mysig ^^

nouw.com/aliceunderbar
evelinajosefines
evelinajosefines,
Jag ska sätta mig ikväll och ge den en chans 🥰
nouw.com/evelinajosefines
isvarmt
isvarmt,

Mina favoriter är Sunes Jul, Trolltider, Pelle Svanslös och mysteriet på Greveholm 🙏🏻

nouw.com/isvarmt
evelinajosefines
evelinajosefines,

Åh mysteriet på greveholm glömde jag. Den är så mysig!🥰

nouw.com/evelinajosefines
Beccassida
Beccassida,

Den var bra och min favvis Sunes jul🎅🏼

nouw.com/beccassida
evelinajosefines
evelinajosefines,
Ja Sunes jul ligger varmt om hjärtat! 🥰
nouw.com/evelinajosefines