+/- med vecka 33

Hej gullisar! Jag har sett flera såna här typer av inlägg där framförallt tjejer skriver +/- med veckan. Nu har det precis börjat en ny vecka men blev väldigt sugen på att göra ett sånt här inlägg ändå.

+ Öland
Trots att Vincent inte alls tyckte om att åka bil så länge, eller att han inte kunde röra sig fritt i husbilen så är jag väldigt glad att vi gjorde den resan! Tiden utanför husbilen var verkligen så mysig och vi fick se väldigt mycket nytt! Det var väldigt nyttigt för oss allihop att få komma så långt hemifrån några dagar.

- Inget schema
Något jag tycker är ganska jobbigt är att jag gick av mitt sommarschema i torsdags vilket betyder att jag inte har något schema alls att gå efter. Jag får ligga tillgänglig och så kommer de ringa in mig om de behöver hjälp. Vilket jag vet att dem behöver, så jag är inte jätte orolig för att jag inte kommer få några pass.

+ Familjetid
Något jag värdesätter extremt mycket är familjetid! Vilket vi har fått sen jag gick av mitt sommarschema. Vi har verkligen tagit till vara på varenda minut!

#bestofnouw #nouwinfluencer #bestofnouw2021 #influencer #nouwblogger

Kram E.

Gillar