Header

Kommentera det här inlägget med en eller flera frågor så svarar jag med ett videoinlägg!
Kramis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hade vi modelldag och temat var bröllop. Min underbara vän Julia ställde upp 💗

Likes

Comments

Jag tänker skriva om en sak som jag länge ältat på, och vill ni ta er tid att läsa så är det super schysst.

Många vet inte det här, bara några få.
Jag har länge hatat min näsa, då menar jag verkligen HATAT den. Varför undrar ni säkert? Jo för jag har en annan form än vad en ''vanlig'' näsa har. Den är inte smalare där uppe som den oftast är, min näsa är rak och det vet många.

Jag vet att alla är som dom är, och att vi ska älska oss själva oavsett hur vi ser ut. Jag älskar mig själv, det gör jag. För jag tycker också att alla är fina på ett sätt. Men min näsa kommer jag alltid att hata, har alltid gjort det.
''Men ingen bryr sig säkert, ingen har väl nämnt det'' tänker ni säkert. Jo folk har nämnt det..

I 8an blev jag kallad ''avatar'', för i Avatar filmen så är deras näsor raka som min är. Visst, jag kanske ser ut som en avatar. Och? Måste man gå och kalla mig det? Jag tar faktiskt åt mig, men jag skrattar när folk säger det och ser glad ut. Varför? Jo för jag visar mig alltid stark. Men egentligen gråter jag inombords. Jag blir fortfarande kallad de av vissa, och det är faktiskt inte roligt. Man ska aldrig kalla folk för ord, för man vet aldrig om den människan tar åt sig eller inte.

Förr ville jag operera min näsa och göra den ''snyggare'', men nu tänker jag ''äh skit i folk som är dumma mot mig, för jag är den jag är, jag är fin som jag är. Jag föddes såhär och det är såhär jag ska se ut''
Jag vill inte operera den nu, för jag har lärt mig att älska mig själv oavsett vad. Men jag mår fortfarande SKIT DÅLIGT över den. Och speciellt när folk nämner det.

Nu vet ni hur det ligger till. Och till alla där ute som också har nåt problem med en kroppsdel, bry er inte!
Bry er inte om fula kommentarer. För vi alla är fina som vi är. Älska er själva för att kunna älska någon annan!Likes

Comments

Så himla fina tjejer det här är. De fick ställa upp som modeller imorse!

Likes

Comments

Kom nyss hem från Björklinge. Skönt att vara hemma faktiskt! Igår blev det lite partaj så slänger in lite bilder från det.

Likes

Comments

Bilder från gårdagens lektion.

Likes

Comments