Postad i: Tips

Tänkte tipsa er lite om middag och drink ställen i Stockholm! Finns såå många bra ställen som alla borde pröva:)

First up, TAK.

En resturang/bar som har så god mat men även jättehärlig bar. Det är en takterass som ligger i centrala Stockholm så man ser verkligen hela innerstan där uppe. Ligger på Brunkebergstorg 4.

Andra stället är Tako som är asian-fusion inspirerat och deras mat smälter i munnen, även deras drinkar som oftast har ingefära eller wasabi i sig är så goda. Ligger på Birger Jarlsgatan 29.

Tredje är Haymarket som är väldigt mysigt att ta en drink på, har jättefin inredning som man skulle vilja ha hemma typ haha! Ligger mitt på Hötorget där gamla PUB huset låg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er! Hoppas allt är bra, med mig är det toppen:)

Denna vecka har jag och H fixat med lägenheten, vi håller på att måla om och det tar så lång tid, trodde vi skulle bli klara i början av veckan men vi håller fortfarande på haha..

Anyways, titeln som ni läser låter ju helt galen och det var det också, förra lördagen så skulle vi iväg och i hissen så märker jag att jag glömde min mobil i lägenheten så H åker upp igen för att hämta den medan jag går ut för att rasta Charlie. När Charlie står och nosar på något så kommer det helt plötsligt från ingenstans en jävla kniv mot mig, det var någon som kastade en kniv rakt mot mig haha?! Jag hinner inte reagera förens kniven landar på marken bredvid mig och för att jag hade all uppmärksamhet på Charlie så jag hann inte se vart den kom ifrån (om den kom uppifrån, sidan eller rakt fram), men jag gissar att den kastade från en person som satt i en bil, för det var nämligen en bil som åkte förbi mig i ganska hög fart precis när kniven kastades mot mig. I samband med att kniven kastades mot mig så flög det också ut ett papper som man rullar tobak/gräs i så jag vet inte om det var typ något som de i bilen ville göra sig av med, men om jag och Charlie hade står några centimeter längre fram så hade kniven kommit på någon av oss, vilket inte skulle ha slutat så bra. Plus att jag inte hade någon mobil på mig så jag kunde inte ringa någon eftersom H skulle hämta den, så det var lite otur.

Väldigt konstig händelse som jag aldrig har upplevt förr och jag åkte senare till polisen för att göra en anmälan men det gick inte pga att jag inte hade några bevis som var tillräckligt bra och det förstår jag så det blev ingen anmälan, men tänkte mest så att det inte händer någon annan för det var ju sjukt obehagligt.

Låter nästan som att jag hittar på för att det låter så overkligt haha men det hände... Jag och H gick även tillbaka för att kolla om kniven var kvar senare på kvällen men då hade någon varit där och tagit upp den, annars skulle man kunnat ha lämnat in den hos polisen som bevismaterial så det var synd.

Aja, nu ska jag fortsätta måla här hemma:) Puss

En bild från förra vintern:)

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Tips

Ad #nakdxmetapic

Igår kväll klickade jag hem lite nya kläder och hamnade på NA-KD.se, såg att de hade fått in lite nya produkter som var Såå fina! Tänkte ge lite tips på kläder och accessoarer som man kan ha året runt, alltid nödvändigt:) Klicka på bilderna så kommer ni till produkterna. Har även en rabattkod till er som ger 20% rabatt på hela sortimentet (förutom rea varor). Koden: GRAB20

Ha det bra XO

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Tankar

Herregud vilken natt haha, fyy!

Allt var bra till klockan slog ungefär 2, jag hade precis somnat och då vaknar jag av att Charlie gnäller och vill gå ut... Så det var bara att ta sig upp och gå ut mitt i natten för att rasta honom. Sedan håller det på så fram till kl 4 då han äntligen somnar, tror han fick i sig något under kvällen som gjorde honom dålig - men nu mår han bra igen... det är verkligen som ett litet barn ibland, stoppar allt i munnen, måste "natta", ge mat, gå ut flera gånger om dagen, uppfostring osv... Jag tror att många skaffar en hund för att det är så gulligt och roligt, men det krävs så mycket mer än att bara gosa och ge mat. Man måste ha tiden (speciellt i början när de är valpar) för att få in rutiner och en vardag, det tar extremt mycket tid, men självklart är det värt allt jobb❤️ Älskar lilla Charlie. Men jag tycker att fler som skaffar sig en valp borde ta längre tid på sig att förbereda och läsa på om hur det är att leva med en valp/sedan unghund då de är väldigt krävande.

De jag köpte Charlie av hade bara haft honom en vecka och anledningen till att de hade köpt honom var som syfte att det var en "gullig leksak till barnen", men så kan man inte tänka när man köper ett djur och speciellt en hund som tar tid. De insåg efter en vecka att de inte kunde hantera Charlie så då bestämde de sig för att sälja, vilket jag är jätteglad att de gjorde. Så när jag fick honom i somras så var han jättestressad, han skällde extremt mycket, var jättejobbig och han vågade inte gå fram till andra hundar eller gå in i hundparker (han har nog varit med om något i en hundpark eller liknande för han var jätterädd). Det var mycket jobb som krävdes när jag tog emot honom, håller fortfarande på att uppfostra honom och han har utvecklats så mycket, men det är en bit kvar, han är precis ett år så han är i en jobbig ålder då han är ganska trotsig haha, men han är helt underbar och väldigt rolig hund:)

Har ni något husdjur?

Likes

Comments

Postad i: Mood

Strut - Bägare?

Sjunga – dansa?

Blond (på mig) Brunett? (partner) hehe

Tv – Dator?

Läppglans – Läppstift?

Klänning – kjol?

Stockholm - Göteborg?

Bil – buss?

Plugga – jobba?

Ful & lycklig – snygg & olycklig?

Skidsemester – solsemester?

Singel – förhållande?

Planering - spontanitet?

Stökigt – organiserat?

Bio – teater?

Svensk sommar – charter?

Julafton – midsommarafton?

Inga barn – 10 barn?

Sova ensam - sova tillsammans?

Salt – surt?

Ge – få?

Platt rumpa – platt bröst?

Läsk – vatten?

Raka av allt hår på huvudet – sluta raka resten av kroppen?

Instagram – snapchat?

Spara - Slösa?

Frukt – grönsaker?

Vin - Bubbel?

Kaffe te?

Långa naglar- korta naglar?

Havet – pool?

Sommar – vinter?

Bad – dusch?

Katt – hund?

Stad - landet?

Chips – popcorn?

Gina Tricot - H&M?

Guld – silver?

Morgon -kväll?

Choklad – vanilj?

Sola – bada?

Hemmakväll – utekväll?

Smink -osminkad?

Glass – godis?

Ringa - sms:a?

Halsband – armband?

Snygg och fattig - Ful och rik?

Höst – vår?

Efterfest förfest?

Lägenhet – hus?

Långt hår – kort hår?

Superstark – supersnabb?

Lockigt hår - rakt hår?

Likes

Comments

Nouw Magazine