Det här är en palett jag verkligen rekommenderar. Köpte den på rusta för mindre än en hundring och det är ett köp jag verkligen är nöjd med! Ögonskuggorna har jätte fin pigmentering och smular nästan ingenting alls vilket är väldigt bra eftersom jag tidigare haft problem med ögonskuggor som smular.
W7 är ett bra budgetmärke som alltid har bra kvalité på sina produkter, så om du inte vill lägga ner så mycket pengar på smink är detta verkligen något att rekommendera.

Idag har jag själv på mig färgerna buff, sand, topaz och den svarta färgen onyx längst ut på ögat och jag är jätte nöjd med resultatet eftersom det blev väldigt naturligt och det passar mig perfekt till vardags.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hittade lite gamla bilder på mitt rum som jag tyckte var värt att lägga upp! Dock har jag ändrat en hel del i mitt rum sen bilderna togs och det är något jag kan visa för er senare men till och börja med måste min bror lämna tillbaka min kamera som han fick låna utav mig när han var i Mexico. Jag tror jag får den någon gång i veckan så då blir det mycket lättare för mig att blogga bra för allt blir så mycket bättre med ett par fina bilder.

Likes

Comments

Använd rätt redskap. Du får ett bättre resultat om du använder borstar, svampar och penslar av hög kvalitet. Och tvätta redskapen ofta!

Satsa på bra produkter. Bra produkter sitter bättre och håller länge. Köp mascara, läppstift och foundation som håller länge – moderna sminkprodukter är gjorda för att sitta kvar hela dagen, så att du slipper bättra på din makeup hela tiden.

Less is more. Tjocka lager puder, klumpig mascara och utsmetat läppstift är inte så snyggt. Börja i liten skala. Då kan du alltid lägga på mer om det behövs, men om du tar i för mycket redan från början måste du tvätta bort alltihop och göra om hela proceduren.

Välj fokus! Fokusera på antingen ögon, läppar eller rouge på kinderna. Fokusera på en del av ansiktet och lägg en mer diskret makeup på övriga ställen. Markerade, sotiga ögon bör till exempel kombineras med en naturlig nyans på läpparna, medan ett glansigt och färgstarkt läppstift endast kräver lite mascara på ögonfransarna. Om du går "all in" både på läppar och ögon kan det lätt bli lite för mycket.

Undvik glitter! En makeup som ser snygg ut på ett tidningsomslag ger ofta ett ”översminkat” intryck i verkligheten, till och med som festmakeup. Var försiktig om du använder metallisk ögonskugga – det kan lätt bli för mycket. Och visst är det läckert med glansiga, färgstarka läppar, men det kan också bli väldigt kladdigt om man lägger på för mycket läppstift.

Våga experimentera! Du kanske inte brukar använda blå ögonskugga och rött läppstift kanske inte är "din grej", men det skadar inte att testa. Lite färg (med betoning på lite) kan ge ett rejält lyft för både ansikte och humör. Och genom att testa en mjuk rosa nyans i stället för din vanliga brunbeiga färgskala – eller tvärtom – kan du förändra ditt utseende radikalt.

Glöm inte rougen. Det är lätt hänt att man bara fokuserar på ögonen och munnen, eftersom det är det första man lägger märke till när man ser sig i spegeln. Men lite rouge på äppelkinderna kan göra underverk – det får dig att se piggare och fräschare ut, även långt in på småtimmarna.

Släpp det gamla. Att måla med mörk läppenna runt läppkonturerna kanske var modernt en gång i tiden, men det var då det. Detsamma gäller för markerade "streck" av rouge på kindbenen.

Täck det tråkiga! Gå aldrig hemifrån utan concealer eller täckkräm. Concealer kan användas till mer än att dölja finnar och mörka ringar under ögonen. Dutta på lite concealer på alla flammiga eller ojämna hudpartier i ansiktet innan du lägger på foundation

Likes

Comments

Godmorgon. Idag vaknade jag utvilad och pigg vilket var väldigt längesen jag gjorde. Dagen består av ett besök utav min morfar och hans fru, sedan ska jag ta tag i en hel del skolarbete som snart ska lämnas in och sedan ska jag försöka ta mig till gymmet om orken finns kvar efter allt pluggande, jag behöver verkligen ta mig dit eftersom det var tre hela veckor sedan jag tränade och det är lätt att tappa rutinen man har och det är ingenting jag har tid med just nu.

Likes

Comments