Hallo! Idag har jag bara tagit det lugnt med familjen.. Var med mamma och gå i stan på dagen, sedan kom vi hem och laga mat & nu på kvällsidan åkte jag till Hindersby för att hälssa på min systers barn

Mosters gulle ♡

Mums med lite ungsäppel!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Länge sen sist jag skrev nått här i bloggen, men nu är de dags att uppdatera. Idag vaknade jag kring 8 och körde till Liljendal föratt vara barnvakt till Ellie så läng syrran var i frissan, efter de åkte vi till Cafe lilja och äta.

❤️

Likes

Comments

Har spenderat hela dagen hos Amanda, lagat god mat & bara suttit och prata om allt mellan himmel&jord. Här är några bilder från idag.

Kråkungen ♡

Likes

Comments

Hej! Länge sen sist jag skrev här i bloggen. Idag åkte jag mamsen,syrran & Ellie till Borgå för att kolla in Mormors systers nya lägenhet! Den var så fin så jag själv sku kunna bo där allt var så nära där och så mysit ställe. Kom hem kring åtta så nu har jag bara kollar på serie och bara tagit de lugnt.

Mosters älskling

Likes

Comments

Ett super bra vecksolut bakom!
Fredagen spendera jag kvällen med milla & markus åkte bara omkring i stan, lördagen var de Liljendaldagarna så jag beslöt att gå och titta vad dit händer, de va riktit en skojjig kväll. Lördagen på natten blev ja moster till världens sötaste gullunge ❤️ så glad!! Idag har vi varit på min kusins Lottas konfirmationsfest, och nu blir det nog bara att kolla nån film och gå o lägga sig.

hadetbra ❤️ evelina

Likes

Comments

Heipåer! Idag har varit så sjukt fin dag och passlit på min ledigadag! Kom vid 2 tiden till min syster föratt mormor&morfar bor här nu när dom kommit från sverige på semester! Vi har grillat & solat och njutit av de fina vädret.

Likes

Comments

Som sakt igår firade vi min kusin Rickards student, senare på kvällen gick jag med några vänner till ölvin, satte nu där en stund och pratade, efter de åkte vi till en stuga och var där en stund, senare på kvällen åkte vi bara bil runt om kring i stan.

💋

Likes

Comments

Idag åkte jag & syrran och hennes pojkvän till Kotka till min gumor, var där och sökte en vagn som min syster köpt till hennes baby sedan åkte vi en sväng till prisma efter de tog vi ett varv till skärgården. Kom hem vid 5 tiden och efter det har jag inte gjort nått extra, jag får säga gonatt & sov gått

Kram evelina

Likes

Comments

Gokväll
Spenderat hela dagen i skärgården, var barnvakt till Edvin och sedan radade vi ved en stund med farmor ! Nyss har vi hämtat mat med min syster & hennes pojkvän inget extra händer det mer idag än att Heidi kommer och fixar mina franssar! Ni ska ha en super fortsättning på söndag kvällen!


Kram Evelina

Likes

Comments

Heissan & Välkommen till min blogg!
Evelina heter jag och kommer från lovisa
Jag jobbar på ett serviceboende i Pernå.
I min blogg får ni hänga med min vardag!


Kram Evelina

Likes

Comments