Instagram

Livet

Nuet, inte morgondagen

Hej! Nu är klockan läggdags så att det skriker om det.

Men jag känner att jag vill skriva det här inlägget lite snabbt nu ändå. Jag jobbar så mycket den här veckan att jag knappt hinner. Men det gör inget för att lönen blir rolig och jag har det väldigt bra på mina jobb! Jag är så tacksam att jag har jobben jag har och kollegorna framförallt!

Det är specifikt en sak jag ville nämna i det här inlägget. Och det är att vi alla måste stanna upp och vara tacksamma för vad vi har. Vi måste njuta av nuet, att vi ens andas!

Jag lyssnade återigen på Lisa Anckarman och Emelie Bergstedts podd. Poddavsnittet handlade om när dom båda blev spådda. Till Lisa så sa spådamen att hennes farfar eller så var det morfar, iallafall att han ville kontakta henne. Då gjorde dom det och han har gått bort för inte så länge sen. Lisa berätta att hon hann träffa han mycket innan han gick bort och att hon är glad för det. Att man inte ska ta för givet sina nära och kära.

Det fick mig att kvickna till och tänka mer på nuet för allt är inte för evigt. Varför försöker vi sträva fram hela tiden? Varför tänker vi på morgondagen när dagen inte är slut? Det jag tror att vi måste göra är att ha tydliga mål vart vi vill komma i livet och hur vi ska komma dit. Då kan vi leva i nuet när vi vet vad vi vill uppnå. Och sen bara njuta av just dagen som är idag.

Vi får aldrig tillbaka tid och därför ska vi vara så himla himla himla tacksamma för varje sekund vi får. <3

  • Livet
  • 82 visningar

Gillar

Kommentarer