Instagram

Livet

Efter min promenad

Hejsan svejsan på er allesammans!

Idag så tog jag en superskön promenad ensam. Gick rundan jag brukar vilket är i mitt område plus att jag går över till området om är mittemot mitt. Så att det blir en liten bit att gå.

Klädde på mig väldigt bra med både halsduk, handskar, mössa, min varmaste jacka och vinterskor! Jag frös absolut ingenting, utan jag blev såklart kall i ansiktet eftersom att jag inte täckte det. Blev lite kall om fötterna och fingrarna trots skorna och vantarna.

När jag kom in så fick jag huvudvärk. Och den huvudvärken har suttit i väldigt länge. Jag sitter i soffan just nu med huvudvärken. Fast att jag till och med har vilat en timme och tagit alvedon så är huvudvärken kvar.

Håll tummarna för mig att jag inte har blivit sjuk. Jag kan ha haft en bacill i kroppen som triggades av promenaden kan jag tänka mig. Som bröt ut när jag blev lite kall. Jag hoppas att det inte är fallet utan att jag bara är trött. Dock känner jag mig inte så trött utan jag känner mig lixom seg.

Ja det ända jag kan göra nu är att avvakta. Så får jag se om jag kan jobba imorgon. Ni får ha en fortsatt bra dag! Massa massa kramar till er! <3

  • Livet
  • 117 visningar

Gillar

Kommentarer