Hejsan det var ett tag sedan jag uppdaterade något här. Under försäsongen har vi varit på 3 läger hittills, ett i Juvass och två i Saas Fee. Här kommer lite bilder från de två lägrerna vi var i Saas Fee.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sen jag skrev något här men nu har jag massor med saker att skriva:)

För två veckor sedan (3-4 dec) var jag i Arvidsjaur och körde två slalom tävlingar. Första tävlingen gick väldigt bra och jag kom 3a! På söndagen gick det inte lika bra och i andra åket körde jag ur:( Arvidsjaur bjöd oss på väldigt fint men kallt väder, jag tror det var -24 på lördagen men lite varmare på söndagen. Vi åkte tilllbaka till Malung efter söndagens tävlingar.

På måndagen 5/12 åkte jag vidare till Sälen där vi skulle ha ett sg och gs läger med laget i 3 dagar. Det var första gången jag körde superG under den här säsongen så det var väldigt kul. På torsdagen åkte vi tillbaka till Malung och sen åkte jag vidare till Stockholm och var hemma under helgen.

I måndags 12/12 åkte jag med gymnasiet till Hemsedal för att köra två superG tävlingar och två storslalom tävlingar. Med tanke på att jag knappt kör fart är jag ändå hyfsat nöjd över mina två sg tävlingar. Gs tävlingarna gick inte alls bra, det funkade helt enkelt inte! Vi åkte tillbaka till Malung efter tävlingen igår och i eftermiddag åker vi vidare till Fjätervålen, där är det två gs tävlingar i helgen. Så jag får försöka göra någonting bra utav dom! Efter helgen åker jag upp till Tärnaby och tar jullov, det ska bli väldigt skönt!

  • 103 Readers

Likes

Comments

I helgen var jag i Funäsdalen och tävlade mina första storslalom tävlingar för säsongen. Ett åk kändes helt okej men förutom det gick det inte alls så bra som jag hade hoppats:( Men det är ändå ganska skönt att tävlingarna är igång igen. Efter tävlingen i söndags åkte jag med hem till Stockholm och var där tills idag då jag åkte upp till Malung.

I eftermiddags hade vi gemensam träning, det var hinderbaneintervaller vilket var sjukt jobbigt. Min kropp kändes ganska seg men efteråt känns det alltid skönt. Imorgon är det slalom i Tandådalen som står på schemat, jag har inte kört slalom på nästan 2 veckor så det ska bli kul att köra igen speciellt eftersom det är två slalomtävlingar i Arvidsjaur i helgen!

Godnatt!!

En bild på Mikaela och Emelie från Funäsdalen

  • 193 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Nu har även jag skaffat en blogg, här tänkte jag dela med mig hur mitt vardagliga liv ser ut.

Jag heter Evelina Fredricsson, är 17 år och är en alpin skidåkare. Jag älskar att åka skidor och har gjort det så länge jag kan minnas. Jag har åkt och tävlat för Huddinge skidklubb i 12 år. Just nu går jag mitt andra av fyra år på Malungs skidgymnasium.

Min familj består av min mamma Helene, min pappa Peter, mina två storebröder Pontus och Marcus och min hund Kenzo som är en Finsk lapphund.


Likes

Comments