Igår var jag på ToDo mässan i Malmö med klassen, väldigt tråkigt men fick med mig lite saker hem faktiskt.
ToDo mässan är en mässa där gymnasium står och berättar om sina skolor, och så finns också hjälp att söka jobb och skriva Cv bl.a.

Idag har jag varit på mobilia med min mamma och brorsson Jazon. Vi köpte farsdagspresenter, jeans till mig och så åt vi glass. Rätt trevligt men han somnade i en kundvagn i slutet x)
Har nyss ätit middag så nu ska jag mest spela spel på datorn och lyssna på någon läskig podd.
Perfekt att skrämma upp sig själv när man ska ut sent på kvällen sen ^^

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!
Kom nyss hem från skolan, har varit en bra dag idag än sålänge och jag hoppas att det fortsätter så..
Idag fick vi besök av livsmedelsverket som skulle göra en undersökning om ungdomars kost och hur mycket vi rör på oss. Och jag var en av de frivilliga, så nu ska jag svara på vad jag äter och dricker under 3 dagar.
Jag fick också en rörelsemätare som nu ska sitta på i en vecka runt midjan och mäta hur mycket jag rör på mig. Bandet är rätt obekvämt men jag vänjer mig nog och för 300 :-presentkort är det värt det.

Nu ska jag ta och fixa lite mat och sen duscha för jag hann inte göra det imorse. Sen ska jag iväg till Ica maxi med min pojkvän Daniel. Sen vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt.
Vi hörs!😊

Rörelsemätaren ^^

Likes

Comments

Jag har nu suttit ett bra tag och funderat, sökt runt och helt enkelt undrat, hur sjutton skriver man ett bra första inlägg? Ingen aning! Jag kom i alla fall fram till att bara börja skriva och skita i att det ska bli "korrekt". För på denna blogg kommer jag dela med mig av mina tankar och min vardag. Och hur kan det vara icke korrekt då tänker jag? För min vardag är ju min vardag, mina tankar är mina tankar och då kan det ju inte vara mer än korrekt ;)

Hej förresten och välkommen till min blogg! Jag heter Evelina, är snart 18 år och bor i Malmö. Egentligen är mitt liv ganska ointressant för omgivningen. Det består i princip av min pojkvän, min katt och musik.
Men kanske är det någon där ute och kanske just du som läser detta nu som av någon oförklarlig anledning skulle tycka det var intressant att läsa om mig och mitt liv så är ni mer än välkomna!

Förhoppningsvis så syns vi igen men tills dess, ha det så bra!

Likes

Comments